06 nov

Månadens djur är naturligtvis…

… katt. För mig är det enda djuret, alltid, katt. Jag blir väl en gammal kattdam vad det lider. Tyvärr är många nära och kära allergiska, så jag önskar att man verkligen kommer någonvart med det där allergiutrotandet som det talas om. Jag saknar Milla nästan varje dag, särskilt så här under den kallare halvan av året.

6_1

Tacksamhetslista 6 november 2014

Shogas sushi
tvättmaskin och torktumlare
dotterns tandregleringsteam
penna och papper
goda dofter och en näsa som fortfarande funkar
Audible
vårdpersonal som håller igång  mina föräldrar
årets sista bukett från trädgården
längtan

6_2

Lyssna på den fina texten i Solstollarnas Än Finns Det Något att Längta (tryck på pilen nedanför rubriken för att höra låten). Kommer fortfarande ihåg den sena kväll i Malmö då jag såg Ola Ström ragla hem från krogen. Det är lite jobbigt att se sina barndomsidoler trilla i gruset.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *