26 feb

Spelkväll.

Vi gillar att spela spel. Helst sällskapsspel. I Sverige hade vi ett Wii Sports som satte fart på fläsket och att sjunga karaoke och spela fuskgitarr var också roligt. Barnen spelade ofta Super Smash Bros. Här har vi inga spelkonsoler, så vi får förlita oss på hederliga gamla bräd- och kortspel. Yatzy, schack och vanliga kortlekar används näst intill dagligen. Bananagrams är min favorit, Apples to Apples är populärt och vårt nyaste spel Set är en riktigt rolig hjärnbråkare! Har du några spel att rekommendera?

25_3

7 thoughts on “Spelkväll.

  1. Gillar också pit, annars är ett annat kortspel ”the great dalmuti”, det funkar med upp till 8 spelare och vinns med huvudet på skaft. Just nu hinner vi knappt spela några vuxenspel men det blir många omgångar Uno, memory och dylikt med döttrarna. Ett spel som heter ”blokus” har vi dock hunnit med en del! Det gillar jag! Med den roligaste leken att göra med familjen just nu är faktiskt kurragömma. Så sjukt kul och underskattat! Jag skrattar högt varendaste gång!

    • Blokus spelar vi rätt ofta. Familjespelet från i julas… Kurragömma med tonåringar – undrar hur väl det skulle tas emot, haha!

      • Hehe Testa? Det är befriande att krypa in under sängar eller stå och flåsa i en garderob och undra om någon hittar en. Fast med så stora barn kanske det går Att avancera till pangömme…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *