26 apr

Tack för hjälpen!

Snart är jag klar med ”A Simple Act of Gratitude” och känner mig redo att tacka högt och lågt. Wow! Man blir gladare om man kan vara tacksam. Det vet jag egentligen! Nu tackar jag därför i förhand på synpunkter på nya bloggen. Jag förlorade ju mitt gamla tema, men är inte särskilt ledsen för det. Jag har tänkt lite extra på dig som läser bloggen från mobilen. Jag tycker det är lättare med bloggar där varje inlägg presenteras för sig. Då slipper man scrolla en massa då folk som jag skriver långa texter och lägger in många bilder. Jag har fortfarande saker att jobba med, men lite i taget ska det väl reda sig. Att bara ha min ”signatur” som header känns förvånansvärt uppfriskande och rent. Jag har lagt till en sökfunktion, vilket jag har tänkt på länge. Nu är det bara kategorierna som ska fixas till. Ja, och bra förslag som du kommer med!

25_3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.