30 dec

Ett och annat fotografi.

Här är de stiliga herrarna som var här på besök i går! Mammas lillebror och hans yngste son. Jag är så glad över att ha familj ganska nära oss här i Vilda Västern!

Morbrors godispresent till oss. Alltså, nog för att han har rätt i att vi kommer från Släkten Godisråttan, men det här var till och med mer än vi mäktade mer! En godisskål brukar ju gå på en dag, men nu har vi så det räcker ett tag till. 🙂 Tack, K!!

Som du ser på maken är det slitsamt att ha en fru med brutet ben… Han har kunnat ta igen sig lite idag som tur är.

För övrigt vill jag bara tala om att vi har en dotter som visar framfötterna då det gäller fotografi. Jag surar över att jag inte gav henne systemkameran jag vann i en tävling för något år sedan. Jag sålde den till en bekant för ett pris som var alldeles för lågt och då kunde ju hon lika väl ha fått den! Jaja, vi delar nu min kamera och jag tror att hon kanske lär sig vad hon vill ha i en kamera på detta sätt. Titta vilket stämningsfullt foto hon tog på ljusen i går. Jag gillar det verkligen. (Brukar du använda adventsljusstaken som en ”vanlig” ljusstake också ett tag efter jul? Jag tycker det blir fint, speciellt med de i metall som vi har.)

Ja, men det var väl allt för idag. Jag har fullt upp med att hålla koll med kryckorna nu, så det blir kanske dåligt med foton ett tag framöver. Vi får se. Kanske sätter jag mig och tar massor av detaljbilder på olika saker från soffan i ett par veckor? Man vet aldrig.

5 thoughts on “Ett och annat fotografi.

 1. Vad kul att få besök av släkt 😀 Och det var inte lite godis! Jag som tyckte att en twistpåse blev lite för mycket, hihi 🙂
  Insåg precis att jag råkade radera ditt svar på mitt Project Life inlägg.. 🙁 Så går det när man läser mailen på mobilen i sängen.. Och inte lyckas jag få tillbaka det. Men det finns på min mail men jag kan ju inte få in det som en kommentar från dig.. I alla fall – wow en silhouette! Det var ingen dålig vinst. Jag har nu beställt en ny fotoskrivare och lite vanliga scrapsaker som penna och lim! Men inser att jag behöver uppdatera mitt scrapförråd ordentligt! Nu är jag snart redo 🙂
  Krya på dig med foten och ta tillvara på din familjs ben så länge! 😉 Kram

  • Tack snälla! Mina familjemedlemmars ben är så välvilligt inställda att springa åt mig så jag är alldeles förvånad! Det är rätt lyxigt att bli så här ompysslad. 😉 Bäst att jag inte vänjer mig för mycket. Kram!

  • 🙂 Ja, man får ju göra vad man kan för att pigga upp livet lite! Perspektiv är fantastiskt. Det är något jag har tvingats få till allt som hänt mig under de senaste månaderna. Det visar sig till exempel att ett brutet ben är en fis i rymden, så det är rätt skönt att jag slipper deppa mig in i det nya året. Tack tillbaka till dig!

 2. Mmm, godis är gott och att ha släktingar nära är gott det med. Och du, njut nu av att få bli lite extra ompysslad ett tag (även om jag vet att du hellre hade hoppat runt för egen maskin) . Det är du värd och jag tror att din familj tycker att det känns bra att kunna finnas där för dig. Så njut.

  Varm kram
  Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *