03 nov

Vårt gamla hem till salu!

Tänk så märkligt… Efter att inte ha tänkt på vårt hem i Segeltorp på jättelänge kom det upp under förra veckan och jag skrev till och med här i bloggen om det. Imorse fick jag reda på att huset är till salu igen, 2,5 miljoner dyrare än vad vi sålde det för 2012. De har gjort många förändringar, både till det sämre och till det bättre (enligt mig). Spännande att se någon annans visioner förverkligade! Bästa förändring är helt klart bastu och pool, sämsta är att de bytte ut vårt fantastiska italienska akvarellkakel till ett tråkigt vitt. Smaken är dock som baken och jag hoppas att säljarna är lyckliga och får det ännu bättre än de haft det på Drejarvägen. ❤️

2 thoughts on “Vårt gamla hem till salu!

 1. Det är märkligt att se ”sitt” hem i möklarannonser.
  Vi har äntligen fått köpare till mamma o pappas hus nu.
  Inte vad jag hoppats på men jag var rädd att det skulle bli någon oseriös som köpte renoveringsprojektet och hyr in bulgariska tiggare som ska få bo i missär men det verkar bli bättre än så.
  Hoppas bara att de tar hand om huset och renoverar inte bara bor i kaoset.

  Jättefint ”ert” hus.

  • Vad skönt att huset blir sålt och att det kan bli ett fint hem för någon annan. Jag älskade planlösningen på vårt gamla hus! Helt perfekt för en barnfamilj. Vårt nuvarande hem är mycket mysigare, men det är inte lika praktiskt. Så har vi inte längre några små barn hemma och vi själva är i den åldern då vi får tänka på oss själva i heminredningen! (Åtminstone tills det kommer eventuella barnbarn…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *