29 mar

Byggandet har satt fart igen!

Idag har brorsan och maken börjat bygga en takkupa. Det har sågats och spikats och mätts och passats och flyttats och burits och klättrats. Så spännande! Helt plötsligt får det plats med ett litet badrum uppe också samt en liten ”sovhytt”. Det är verkligen roligt att se hur fort det kan gå när det finns en plan, rätt material, rätt verktyg och någon som faktiskt kan göra jobbet. Huset är tänkt att bli 110 m² när allt är klart, men vi rör oss fortfarande på de 60 m² nedervåningen bjuder på.

IMG_8946

IMG_8951

IMG_8953

IMG_8959

IMG_8963

2 thoughts on “Byggandet har satt fart igen!

    • Åh! Det hade varit mysigt med ett pysselrum i takkupan! Dottern blir nog mycket nöjd om hon får en ”egen” dusch dock.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *