31 dec

Ett Gott Slut och ett Gott Nytt År till dig från mig.

2015 har varit ett omtumlande år. 2014 slutade med ännu ett sjukdomsbesked i familjen och det har varit svårt att stå på sidan om och försöka stötta på avstånd. Flera vänner och bekanta har gått igenom separationer och skilsmässor. Människor som jag förlitat mig på skulle finnas jämt har gått bort. Vår lilla familj har blivit starkare, men vi har fått känna på hur lätt det är att skaka relationer som tas för givna, både bland vänner och familjemedlemmar. Sverige har gått igenom stora förändringar, för att inte tala om andra delar av världen. Jag har gång på gång på gång insett att livet är bräckligt. Varför göra det mer komplicerat än det redan är? Det finns så mycket gott och upplyftande att fylla livet med! Jag ser många anledningar till att vara mer aktiv under 2016. Må ditt 2016 fyllas av tro, hopp och kärlek! Mänskligheten är inte uträknad än. Peace.

4 thoughts on “Ett Gott Slut och ett Gott Nytt År till dig från mig.

    • Jag håller med! Här hålles tummar för kärlek och styrka, kraft att klara motgångar och insikt att ta vara på allt det vackra i livet! Kram.

    • Att känna ”det är vad det är” är skönt. Saker och ting händer ju hela tiden, så det gäller att ta vara på det alldeles vanliga, det underbara och allt däremellan då det händer. Något lär man sig väl alltid. Gott nytt år till dig och din fina familj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *