20 dec

Vinter i Salt Lake City.

I går strålade solen och det var så där decembervackert som det är med snö här ibland. Solen blir så mycket varmare än i Sverige, så isen på uppfarten smälter bort om man är någorlunda duktig på att skotta snön då den kommer (eller om man har barn som gör det som små slavar). Ett par av barnen hade fixat en snygg snögubbe som påminde lite om Olaf i Frost.

19_4

Idag är han redan smal och spinkig, så jag hoppas att han njöt ordentligt av solens glans…

19_6

19_5

Det är fantastiskt roligt att ha min syster och hennes familj här! Maken och jag tog med oss de vuxna besökarna in till Salt Lake City eftersom vi hade fått biljetter till Tabernakelkörens julkonsert. Besökarna bjöd på Olive Garden och ingen gick ifrån restaurangen hungrig. Vi hann titta in på dotterns konsert i Assembly Hall på Temple Square. Akustiken där är gudomlig, så det var mycket njutbart. En och annan förälder hade jag dock velat ruska om då de inte hade koll på att man som mamma eller pappa är ansvarig för ljud som ens barn gör under en konsert.

19_12

19_9

Temple Square i julskrud är rätt fantastiskt. I år hade jag inte riktigt ro att ta en massa foton och de jag tog var både sneda och konstigt beskurna. Här kanske du får en känsla av vad vi såg:

19_13

19_15

19_16

När vi kom hem hade jag fått meddelande om att Far hade fått åka in till akuten igen. Det var länge sedan sist, men han är rätt illa däran, så du får gärna skicka en god tanke eller två åt hans håll. Det skulle uppskattas mycket! Inte roligt att hälsan får julplanerna att gå i stöpet, men det viktigaste är så klart att han snart mår bättre igen!

Hoppas att du och de dina mår bra och att ni har många fina dagar framför er!

4 thoughts on “Vinter i Salt Lake City.

  1. Så underbara bilder, och härligt med ett besök. Och ja, hälsan är faktiskt den bästa julklappen. Tyvärr tar man den ofta för givet, i alla fall när man är yngre. Jag tänker ofta att människans naturliga tillstånd är att vara frisk likaväl som lycklig.

    • Frisk och åtminstone inte olycklig. Här ställer vi inte så höga krav. 😉 Far mår lite bättre, men är inte bra nog för att de ska skicka hem honom. Han hatar sjukhus, så det är inte så roligt för honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.