28 dec

Top 10 2011.

Top 10, det har jag haft under många år. Det har gällt scrappade sidor, kort och fotografier. I år får ni mina tio favoritkort, för särskilt många layouter har jag inte gjort. (Jag tycker mig märka att favoritfärgerna i år har rört sig i den gulgrönblå delen av färgcirkeln. Det gäller för övrigt allt från heminredning till kläder.)

14 thoughts on “Top 10 2011.

  1. Underbara fina kort! Men nästa år får du försöka dig på lite layouter igen! Saknar dina fina sidor! Du triggar alltid igång scraplusten om den är borta 😀
    God fortsättning fina Monica och hoppas nästa år blir ett toppenår!

    • Jag är fasligt dålig på nyårslöften, men jag vågar mig på att lova att göra fler scrappade sidor under 2012 än jag gjort i år. Jag har till och med sorterat ut kort och skickat efter en hel laddning idag, så jag är på G. 🙂 Tack, tack för uppmuntran och detsamma önskar jag dig.

  2. FIna, såklart! Min favvo är ”Life is short…” och ”Aj löv hösten”. Nu ska vi iväg och fira 4 år som gifta, kan du fatta att det var 4 år sedan du stod där och sjöng, och fixade och städade och… TACK! Kram

    • Det känns som i går och jag skulle göra allt igen! Vilket roligt bröllop det var… Nu har jag gjort panna cotta till kvällens trerätters. Hoppas det blev bra! Tack och kram.

    • Tack så mycket! Idag ska det komma ett gäng nya fotografier. Det var första gången jag skickade efter foton på vääääldigt lång tid, så nu ska det bli scrappa av. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *