29 okt

Stilfullt och höst i vår trädgård.

I morse agerade jag skolskjuts i mitt rödvitrandiga Po.p-nattlinne, mitt otroligt sköna fleecetröjefynd och makens alldeles för stora inneskor med hål vid stortån. Håret stod på ända efter flera dagars feberattacker och jag kom på mig själv med att hoppas att jag inte skulle behöva hoppa ut ur bilen. Å andra sidan hade jag nog fått en och annan att fnissa lite roat om det hade hänt. Att vara bekvämt klädd betyder sannerligen inte samma sak som att vara snyggt klädd!

Som 45-åring borde jag ha full koll på vad som passar mig, vad som framhäver det bästa och vad som inte är fullt lika smickrande. Till viss del är det nog så, fast jag väljer alldeles för ofta att klä mig bekvämt framför att klä mig snyggt. Dessa två kombattanter går egentligen utmärkt att få att leva i fred, men det kräver lite jobb.

Min syster tipsade om denna spännande sida. Jag tänkte att det inte kunde skada att göra ett stiltest, även om jag samtidigt muttrade lite om att jag inte trodde det skulle hjälpa testskaparna att veta vilka kläder jag skulle passa i för att jag svarade på hur jag funkar som människa. Det visade sig att jag nog hade fel. När jag var klar hade jag blivit utnämnd till att vara en ”stil B”-person och själv valde jag ”casual” som min understil. Reborn Lifestyle hade ett helt galleri fullt av tips på outfits som skulle passa någon med stilen jag hade blivit anvisad. Det visade sig att jag kunde tänka mig allt! Ja, utom möjligtvis några av skorna. (Fast så är jag också extremt löjlig då det gäller skor. Jag vet inte vad det är, men jag har väldigt svårt att hitta skor som jag ens tycker är okej.) Här i Stilbloggen kan du läsa lite om vad kvinnorna bakom detta företag tycker och tänker om kroppar, stil och hur man uttrycker sin personlighet genom vad man har på mig.

Jag vill inte ”låna” några bilder från damerna på Reborn Lifestyle och med tanke på hur jag själv ser ut i denna stund är det ingen god idé att lägga upp någon selfie. Du får därför hålla tillgodo med några ögonblick från vår trädgård vid halvåtta i morse. Jag älskar verkligen den här tiden på året!

29_1

29_3

29_4

29_5

29_7

29_8

8 thoughts on “Stilfullt och höst i vår trädgård.

  • Vad roligt att du också älskar bergen! De gör det hemtrevligt här fast det inte finns något hav. Så trygga och stabila. Jag är tacksam över att få se dem varje morgon då jag tittar ut genom fönstret. <3

  • Tack! Det är fint här. Vintern är på ingång. Efter helgen finns det snö på väderkartan och det ligger redan lite på bergen.

 1. Visst skulle det vara härligt med en personal shopper som levererade en perfekt outfit varje dag. Som tur är så är mode mera än så. Jag har tränat ögat genom att titta på modetidningar. Hälften gillar jag inte. T ex kulotter och byxkjol, som är så inne, är inget för mig. Inte jumpsuit heller, aldrig… Men mode är kreativitet. Det gäller att återupptäcka sin garderob, inte bara köpa nytt! Härliga bilder du har lagt på bloggen.

  • Ja, en stylist eller personal shopper hade inte varit dumt. Jag vill välja själv, men jag gillar inte att shoppa och vill inte riktigt lägga ner den tid eller de pengar som krävs för att verkligen ha koll på garderobens. Jag frågar mig själv med jämna mellanrum varför jag inte har kvar diverse favoritplagg då jag ser dem skymta förbi på fotografier, men så inser jag att det ju är de kläderna som blir så slitna att jag faktiskt har fått göra mig av med dem. Byxkjol gillar jag, men overaller får mig att se väldigt rolig ut. Är man lång och smal som en sticka så kan det däremot se tjusigt ut har jag sett. 🙂

   Vad roligt att du gillar bilderna! Trevlig helg.

 2. Jag var tvungen att testa och jag blev stil D! 😮
  Det trodde jag inte, men jag gillar det jag ser.

  Stilrent och inte en massa krafs. Har svårt för volanger osv. Man ska kunna matcha garderoben med få plagg. Mindre val ger enklare liv. Hehe!

  Inget får klämma heller. Ogillar skarpt plagg som är aningens får små eller sitter åt så de blir obekväma. Jag vill kunna andas obehindrat.

  Skor är ett kapitel för sig. Det tar mig en eon att hitta sköna. När jag väl gjort det, får de hänga med tills de ramlar sönder.

  • Ja usch, tänk om man slapp bekymra sig om skor… Det låter trevligt med din stil! Jag gillar också tanken på att ha en mindre garderob där nästan allt passar ihop. En vacker dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *