11 okt

En dag full av kärlek.

En sak som är lite extra rolig med att bo här är att vi faktiskt har möjlighet att vara med då min morbror, moster och kusiner med familjer har festligheter på gång, något som nästan var omöjligt då vi bodde i Sverige.

Idag gifte sig min kusin R med sin stora kärlek E. Jag älskade vigselceremonin (även om jag kanske hade önskat en vigselförrättare som inte läste vartenda ord innantill) och de löften som R och E gav varandra. Dessutom var maten otroligt god, något som jag aldrig väntar mig då det ska lagas mat till så många på en gång. Mums. Vi måste se till att laga lamm snart igen!

Nu ska jag bara sitta uppe och vänta in 17-åringen som har varit borta hela halva dagen med en date och några andra kompisar. När ungdomarna här har skoldans gör de en heldag av det hela. Dottern och hennes kompisar var först inne i Salt Lake City för att gå på något akvarium och festen i kväll har Hawaiitema. Enligt rapport har det varit riktigt roligt, något som gläder ett modershjärta. Peace.

10_9

10_10

10_15

10_7

10_8

10_14

10_21

8 thoughts on “En dag full av kärlek.

  • Hon var så nöjd så! Ja, killen hon gick på date med hängde väl mer med sina kompisar än med henne, men så blir det väl om man går ut tillsammans som en grupp. Som grannen, en man i 50-årsåldern, sa: Guys are stupid. Hehe. Kram!

 1. verkligen underbara bilder ♥ svarade dig om novemberkaktusen under dig i bloggen=)

  Skoldans mysigt om det inte blir som oftast här killarna hänger i ett hörn tjejerna i ett annat….blir väl lite bättre på gymnasieavslutet men mycket att önska….typ dans*hahah

  • Tack! Vad gulligt av dig.

   Ja, det är väl bara så att herrarna är lite segare än damerna då det gäller den känslomässiga utvecklingen. 😀 Hahaha.

  • Tack Johanna! Bröllop är fint, särskilt för den obotliga romantiker jag är även om jag inte tror det… Jag gråter alltid en skvätt. 🙂 Hoppas att ni också får en fin bröllopsupplevelse. Kram tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *