04 okt

Spökena har inga ögon att gråta med…

… när PeWi åker vidare mot nya äventyr. Det har varit så roligt att ha dem här! I går fick jag ett förskottsfödelsedagstelefonsamtal med ett halvt löfte om besök framåt våren från en av mina äldsta vänner. Tjoho!

IMG_1686

Jag är tacksam över dagen som ligger bakom mig. I kväll frågar jag mig: ”What is keeping me from progressing.” Det ska bli intressant att se om jag får någon klarhet. Hoppas att du fått äta god äppelkaka, lyssnat på rysarmusik på hög volym, blivit inspirerad och upplyft, fått hänga med finfina vänner och kanske klämt fram något kreativt ur skapardelen i hjärnan idag. Det har jag. Peace.

2 thoughts on “Spökena har inga ögon att gråta med…

  1. men åh vilka söta spöken….måste fundera om jag kan ha dem nånstans ska ha för ovanlighetens skulle en lite fest vid halloween….dels för fytten men oxå för vi ahr vart gifta i 30 ! år …lite fest måste man ju ha då eller hur?
    Pumpa till utsidan är et måste det välkomnar gästerna ..lite spök men lagom dos då det kommer 2 små barn =)

    • Ja, men gör några! Det är jätteroligt. Det är klart att de passar. 30 år är en fin bedrift i dagens samhälle och väl värt att fira. Jag älskar också pumpor och det är så roligt när äldsta dottern planerar årets motiv på sin pumpa. Hon kör alltid på avancerade och roliga grejer. Vi andra är lite mer lata av oss. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *