02 sep

Så levde de lyckliga i alla sina dagar.

Om man gifter sig på ett slott i Frankrike, har bröllopsfest med en massa kändisar i tre dagar, en bröllopsklänning från Elie Saab som kostar flera normala människors månadslöner att lösa ut samt extratjusigt löshår, ökar då chanserna för ett långt och lyckligt liv tillsammans? Studier säger att dyra bröllop leder till fler skilsmässor, fast å andra sidan säger de också att rika människor och många bröllopsgäster ökar chanserna till att man fortsätter hålla ihop. Jag vet inte var Charlotte Perelli och Anders Jensen passar in, men jag önskar dem allt gott! Och klänningen var verkligen vacker.

2 thoughts on “Så levde de lyckliga i alla sina dagar.

  1. tror inte att pengarna på bröllopet behöver vara massor för att äktenskapet blir lyckligt…..arne o jag firar 30 år i oktober….vi gifte oss hemligt o borgligt åt spagetti till bröllops middag dagen efter fot vi på en 24 timmars kryssning till åland*hahahaha. brudbuketten var rosor o fresia….kläderna enkla…skjorta/blus o brallor….

    • Åh, vad roligt! K och jag hade också röda rosor och vit freesia i brudbuketten, fast vi hade klätt upp oss lite. Jag var så extremt minimalistisk då att jag inte ville ha en enda volang eller ryschpysch. Min syster och jag sydde den tillsammans. Mängder av knappar hela vägen ner i en modell vi var ”tvungna” att ta för att vi inte hittade något annat. Nåja. Så här i efterskott tycker jag det var synd att jag inte använde min mammas vackra brudklänning från 1969. Den var enkel och i ett fantastiskt tungt tyg med bara prästkragespets runt ärmar och linning. Nåja. Vi är fortfarande gifta, 21 år senare, så det satt nog inte i den klänningen heller. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *