15 apr

Drömmar.

Jag kommer nästan aldrig ihåg vad jag drömmer, men ibland vaknar jag med väldigt närvarande känslor som jag antar har att göra med vad mitt känsloliv har roat sig med medan jag trodde att jag sov. De enda gånger jag vaknar av själva drömmarna handlar det om otäckheter och mardrömmar, men jag är glad över att det inte händer så ofta.

I morse vaknade jag av att jag hade ord hos mig, kanske något som kan liknas vid en dikt, så jag skrev faktiskt ner det jag kom ihåg. Väldigt sorgligt… Jag undrar vad som var upprinnelsen? Eller är det fortsättningen som är det viktiga? För övrigt har jag blivit besatt av vitt Rapidographbläck och mina kalligrafispetsar. Min favorit pajade jag i går genom oaktsamhet, men den här funkar också okej.

15_1

2 thoughts on “Drömmar.

  1. Det är samma för mig vad gäller drömmar; jag kommer sällan ihåg vad jag har drömt, och de gånger man vaknar av dem så är det när man har haft mardrömmar.

    För många år sedan höll jag också på med kalligrafi. Det är kul och avkopplande tycker jag. Blir så sugen på att ta upp det igen när jag ser din vackra skrift 🙂

    Ha det gott! / Jonna

    • Ja, det tycker jag du ska göra! Ta upp kalligrafin igen, alltså. Det är verkligen roligt att sitta och låta linjer och flöden bilda ord. Det är läkande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.