30 jan

Vardagligheter.

En av mina kategorier här i bloggen är Vardagligheter. Jag hade nog tänkt mig att de flesta av mina inlägg skulle hamna där då mitt liv är tämligen enahanda, men tydligen är jag mer Ditten och Datten… Så här har i alla fall den här ganska vanliga dagen sett ut för mig och de mina.

29_1

Jag och döttrarna iväg för att uträtta lite ärenden under lunchrasten. Vi stannade på Krispy Kreme för att plocka upp något slags ursäkt till lunch, nämligen en låda doughnuts. Ja, vi åt dem tillsammans med nyttiga smoothies, så det var kanske bara halvilla. Jag vill nu påpeka att det inte tillhör vardagligheterna att vi gör något sådant här, men vem kan motstå så illans söta bakverk som de här?

29_2

Jag kan konstatera att jag inte mår bra av att äta bröd. Inte för att jag behöver fler bevis, men du hör ju hur dum jag är. Varför? Suck. Men de var väldigt fina i alla fall och nästan värda ont i huvudet och magen.

Härom veckan hittade ena dottern Polarn O. Pyrets amerikanska hemsida av någon anledning. Deras rea var riktigt bra även om det inte verkade finnas så många plagg av varje sort. Hux flux hade vi beställt två nattlinnen till oss själva. Jag hade ett PO.P-nattlinne för många år sedan och jag älskade att klä barnen i de här glada och praktiska kläderna då de var små, men det är länge sedan jag handlade där till mig själv. Jag trodde inte ens att de hade sitt sortiment med vuxenkläder kvar?!

29_3

Det röda är mitt och det grå är Es. Nu blir vi fina! Och varma. Och så kommer vi nog att känna oss väldigt bekväma. Frågan är om man kan klä upp denna stass så folk inte fattar att man går omkring i nattlinne? Jag ser i och för sig ganska ofta folk som är i affären med både pyjamasbyxor och morgontofflor, så det kanske inte är någon som bryr sig?

Det är redan torsdag och om en vecka lyfter planet som ska ta mig till föräldrarna på Sturkö. Det känns konstigt att åka dit såhär mitt i vintern, men jag är så glad över möjligheten trots de tråkiga omständigheterna.

Nu ska jag lyssna lite mer på Billy Joel. Det blir en fin avslutning på dagen.

Ps: I går repade jag upp fem varv på sjalen jag håller på att sticka just nu. Att plocka upp och räkna om så att allt blev rätt igen tog sammanlagt mer än två timmar, men det får det vara värt. Sticka inte avancerad mönsterstickning om du är sjuk/trött/förvirrad. Hälsningar Hoppfull Tant

2 thoughts on “Vardagligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *