28 dec

Åker du pulka?

Livet med tonåringar är intressant. De två äldsta var inte intresserade av att följa med till pulkabacken idag och den yngsta var inte sugen på att åka när vi väl var där. Tur att jag, maken och vår gäst hade lite barnasinne att dra fram i rättan tid.

27_16

27_12

27_17

När man bor här blir man så småningom nästan immun mot att haja till då man ser någon med flipflops och shorts mitt i kalla vintern eftersom det tillhör det ”normala”, men att åka pulka i shorts är väl ändå att ta i?

27_13

Det där med snö och vinter… Jag vet inte riktigt vad jag tycker egentligen, fast det är härligt att det blir så mycket ljusare med allt det vita runt omkring. Det där ljuset blir dessutom väldigt vackert emellanåt.

27_15

8 thoughts on “Åker du pulka?

    • Men du har lyckats med mycket annat! Ja, jag var så glad över att vinna den. Precis när min gamla jacka tog slut också… Den här är lite i svalaste laget, men lager på lager är aldrig dåligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *