19 dec

Ett Litet Ord 2015 – FEARLESS.

En del föräldrar sägs leva sina liv genom sina barn. Det kan jag inte precis säga att jag gör. Däremot har hela den här dagen handlat om dem. Barnen, alltså. Vi har fixat lite upprensning i skolarbetet, haft sista skoldagen innan jul, köpt de sista julklapparna, haft sista ridlektionen för terminen (med en hedrande andraplats), gjort första omgången julgodis tillsammans med tjejkompisarna, oh-at och ah-at över det fina paket som kom till yngsta dottern från hennes fina och omtänksamma vän i Tyskland och förberett inför makens lillasysters besök över jul. Det blev en fin dag! Nu ska jag ta en dusch, ligga på spikmattan med värmedynan vid fötterna och försöka hitta en bra teveserie att följa på Netflix.

Ps: Mitt nya ledord för 2015 hoppade på mig från en reklamskylt längs med motorvägen. Det blir FEARLESS. Jag vet inte om jag ska köra på engelska eller svenska. Jag gillar frimodig bättre än orädd, men vet inte om jag gillar något av dem bättre än just fearless som jag tänker mig också betyder modig…

18_1

18_2

18_3

18_4

18_5

18_6

4 thoughts on “Ett Litet Ord 2015 – FEARLESS.

  • Det var fina hejarop! Frimodig känns jätterätt och fearless är precis vad jag önskar vara. Det ska bli spännande att se vart mina ord bär mig.

 1. Vilket bra ord du valt för 2015, Monica!

  Jag valde ett ord för 2014 men kom av mig ganska direkt så nu minns jag faktiskt inte vad det var för ord jag valde… *rodnar*

  Kramar i massor!

  • Men vet du, det finns alltid en dag i morgon också. 😀 Det här med att välja ett ord funkar inte för alla, men sedan jag kom på hur jag skulle jobba med mina ord har de tillfört mycket till mitt liv.

   Tusen tack för det fina paket som kom hem till mig idag. Jag blev så glad och överraskad och är tacksam över att du gjorde det här för mig. All kärlek till dig! Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *