29 nov

Mer rolig post!

Det kom ett överraskningsbrev från Presenttorget till mig idag. Tjoho! (Jag tror inte jag har fått så här många överraskningspresenter på så kort tid någonsin!) Brevet innehöll fyra trisslotter mot ett löfte att jag vid vinst lovar att komma och hälsa på avsändarna i Thailand. Kära A, T, S och J… Jag måste säga att jag fick hela tre vinstlotter! Dessvärre räcker den sammanlagda summan inte ens till en SL-remsa för färden ut till Arlanda. Därför kommer jag att byta in vinstlotterna mot sju nya lotter. Håll tummarna för att jag vinner på dem!

Edit: Sju lotter. Sju lotter, men ingen vinst. Lotterier suger. Det är därför man inte ska ta lotter utan tävla i ”riktiga” tävlingar med slogans i stället. Just sayin’…

4 thoughts on “Mer rolig post!

  1. Typiskt! Men, den där spänningen när man skrapar är nästan värd pengarna. Nästan. Nästa gång får ni växla in lotterna mot pengar istället, och köpa något gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *