15 feb

2014-02-14.

14_1

Den här kakan ser mycket godare ut än vad det smakade. Hm. 5/5 i betyg på sidan jag hittade receptet på. Vår familj gav 1 eller möjligtvis 2/5. De var i alla fall glutenfria, fria från mjölkprodukter och sockerfria. (Ha! Vad förväntade vi oss?)

14_5

I veckan fick jag en video från en kompis. Han undrade om maken hade en tvillingbror i underhållningsbranschen. ”Tvillingbrodern” var Adam Lambert… Förut fick han höra lite då och då att det var Tompa han var lik. Ja, Tom Cruise. Det tycker jag också. Kolla själv!

14_2

Mina vackra döttrar innan de hade smakat kakorna som visade sig vara till besvikelse.

14_3

Pleasant Grove. Bergen snötäckta, ingen snö kvar nere i dalen.14_4

Visst är det mäktigt? Jag älskar mina berg.

4 thoughts on “2014-02-14.

  1. Jag förstår att du älskar dina berg. Så mäktiga. Vilken vacker trakt ni bor i!

    Trist att kakorna inte smakade så gott som ni hade hoppats men fina var de iallafall.

    Nog är de lika alltid. Släkt på långt håll? Kanske dags för lite släktforskning? 😉

    Kram Lotta

    • Hahaha! Jodå, det har släktforskats en del, men min svärmors kusin kom mest fram till oäkta kungligt blod. Kanske det är det som gett upphov till likheten? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.