17 jan

Min kompis månen.

17_2

De senaste nätternas fullmåne har varit otroligt vacker. Det känns nästan magiskt att köra dottern till skolan i beckmörker som jag gör nu när hon börjar körskolan klockan 6.30 fyra dagar i veckan. Fast vi bor i ett tätbebyggt område kan man se både stjärnor och måne. Jag förstår att månen i alla tider har haft något magiskt över sig… Kan du sova när det är fullmåne?

6 thoughts on “Min kompis månen.

    • Nej, jag hade för mig att du var en av de sömnlösa. Körningen går bra! Det är K som får ta hand om den. Jag är för skraj… 🙂

    • Jag vet att jag läste att många i sjukvården märker av fenomenet, men tittar man på statistik rör det sig om någon procents skillnad… Hur som helst lite mystiskt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *