24 okt

Halloweenfestligheter.

Tjejerna hjälpte idag till med en Halloweenfest för barnen i området i trädgården hos en av familjerna som äldsta dottern brukar vara barnvakt hos. Det var ju inte Den Stora Svarta Äckliga Dagen, men alla kom utklädda. Så här tjusiga var våra döttrar.

23_8

23_11

23_7

23_9

23_12

23_13

23_16

23_15

23_18

2 thoughts on “Halloweenfestligheter.

  1. Underbara bilder på två härlig läskiga tjejer. 🙂 Och fatet ,med cupcakes ser farligt gott ut.

    Här hemma i Sverige tycks Halloweentrenden ha avtagit något. För några år sedan var hypen rätt stor och det kändes som det något som kanske kommit för att stanna även i Sverige. Men inte ens handlarna tycks orka engagera sig i år utan verkar istället lägga allt fokus på julen som redan har dykt upp i affärerna. Det känns som om julförsäljningen börjar tidigare för varje år. På ikea har den varit igång i 2 veckor redan. Och att alla vi som stod i kö till kassan i matvarubutiken igår hade en bit jul i våra korgar/vagnar var inget konstigt alls för att vara oktober. Själv var jag skyldig till julservetter och tre julstjärnor i papp till våra vardagsrumsfönster. 😉

    Kram på dig

    • Jag längtar tills jag kan sätta upp mina stjärnor här, men vill inte tvätta ur julen för mycket heller. Håller på att njuta av hösten för fullt fortfarande, men i hemlighet funderar jag på hur vi ska kunna jula lite mer i år än förra året. Jag tog beslutet att inte bry mig om att ta med fler av våra julgrejer från den kvarglömda lådan i Sverige trots att den låg bra till och trots att vi tyckte att vi saknade många av våra ”julmåsten” förra året. Tror det blir bra ändå… Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *