23 apr

Kommer du ihåg?

På väg hem från affären idag började jag nynna på, ja, vad var det nu den hette… Just det! To Be With You med Mr Big. Kom ihåg att de kom ut med en låt med lite drag i för ett par år sedan som jag gillade. Varsågod! Undertow.

Jag sitter här och lyssnar på musik i godan ro medan jag jobbar lite och maken frågar om jag får lyssna på sådan här musik för min mamma. Hahahaha!

2 thoughts on “Kommer du ihåg?

 1. Hej min vän!
  Jag har läst i kapp mig lite. Tänker på ert liv i USA / vårt liv i lilla Sverige. Hugo har sökt till gymnasiet och den skolan han helst vill gå i har 3000 elever. Hjälp, tror att det är Sveriges största. Jag tror att han passar bättre i en mindre skola där han kan komma mer till sin rätt. Men mamma vet inte alltid bäst och jag försöker hålla mig i bakgrunden. Trädgårdsland däremot det kan jag en del om. Att där är mask betyder att jorden är av bra kvalitet och att ni säkert kommer att få fin skörd. Glöm inte vattna bara.
  Jag log åt din skylt vid datorn, har sett något liknande tidigare om att du är hyresgästen och därmed den enda som kan göra ngt åt det. Kloka tankar gillas,
  Min tanke till dig är att du måste lova att inte fara runt till alla när ni nu kommer hem. Välj ut de personer som är viktigast och ägna dem tid. Annars åker du hem utan någon återhämtning alls. Första året som vårt sommar hus var klart hade vi gäster hela tiden. Visst var det roligt, alla hjälptes åt och det var en mysig tid fast efteråt kom tröttheten och då var semestern slut. Inget ont om vänner och umgänge, men i lagom dos då vi även annars lever ett hektiskt liv. Ha det bäst vännen.
  Stor kram Kristina

  • Ja, det där med barnens val är inte alltid lätt att hantera… Det vore så bra att få resultatlistor från fem år framåt, men det funkar ju inte så! Det är bara att ta en dag i taget och hoppas på det bästa. 🙂 Tack för din omtanke inför sommaren! Jag vet precis hur det kan vara att flaxa omkring för mycket, eller att ta emot för många gäster på sitt eget sommarställe. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *