08 apr

Jag tror, jag tror på kärleken!

I somras försökte jag lyssna på så många sommarpratare som möjligt. Några av programmen blev jag lite besviken på. (Sorry, systrarna i First Aid Kit, ni är nog för unga för att vara riktigt intressanta i ett sådant här sammanhang. Ni sjunger och spelar dock emellanåt rent gudomligt!) Andra program har stannat i mitt hjärta hela långa vintern. Ett av de programmen är Ulf Ellerviks. Jag ska läsa hans kommande bok Njutning – berättelser om kärlek, känslor och kemi så fort jag bara kan. När jag lyssnade i somras fick jag flera aha-upplevelser och det händer ju inte annars så ofta längre. Det har väl med åldern att göra… 😉 Här har du lite av en sammanfattning av det Herr Ellervik talade om i programmet. Intressant, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *