02 apr

Ett kort.

Jag hade en stund över då jag väntade på lite jobbrelaterade svar. Eftersom barnen har påsklov kunde jag alltså göra något bara för mig! Det blev ett kort till Någon. Allt utom färg, klistermärke och embossingpulver är från You Do. (Usch, vilka dåliga foton… Ja, ja. Jag får skylla på att det är så sällan jag behöver fota något jag har pysslat ihop nu för tiden.)

2_3

2_1

4 thoughts on “Ett kort.

    • Du ska inte fråga dig själv, du ska pyssla och skapa och vara lycklig över skapandeprocessen! Jag håller på att packa ett paket till dig. Vad önskar du dig för scrapsaker just nu? 😉 Kram!

  1. oooh, du är underbar kära monica!!!! <3<3 du vet att jag är sååå tacksam för allt och att allt kommer jag att använda. bara tanken att du tänker på mig gör mig gråtfärdig. pussssss 🙂

    • Nej, du ska inte gråta. Ditt lakritspaket gjorde min familj glad länge, länge, länge. Perfekt kombination! Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *