22 sep

Att vända från Low till High.

Idag läste jag att R.E.M. splittras. Trist. Det som är bra är att deras musik inte ”tar slut” för att bandmedlemmarna beslutat sig för att sluta spela tillsammans. En av mina R.E.M.-favoriter är Everybody Hurts. Jag gillar melodin, jag gillar texten, det hugger till varje gång jag hör den helt enkelt. Just nu verkar den passa bra att skicka till många av mina vänner. Jag blir berörd av att se andra vara ledsna, missmodiga, trötta, sjuka, tungsinta… Låt oss hoppas på sol och kärlek i morgon! Kanske lite mer Auburn än R.E.M.?

One thought on “Att vända från Low till High.

  1. Visst är det så, även om ett band splittras finns ju deras musik kvar att njuta av. Ibland när ett favoritband splittras tror jag att det är sorgen över de där låtarna som aldrig kommer att bli skrivna som är störst.

    Jag instämmer, ”Everybody Hurts” är en av de där låtarna som går rakt in i hjärtat och berör. Smärtsam och vacker på en och samma gång.

    Ha en fin helg och sköt om dig!

    Kram Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *