19 jan

Bara fina tankar.

Tidigare i kväll kom barnens (sorry, ungdomarnas) kompisar över. Det har varit liv i luckan med rundpingis, datormord (Tur att man alltid har fler än ett liv…), Apples to Apples och film. Jag satt och tänkte en stilla tanke. Ibland behövs det inte mer än att vara alldeles tacksam under en alldeles liten stund. På söndag ska jag dela med mig av mina tankar runt tacksamhet. Jag känner att jag har förberetts väl det senaste året. När man kan bryta benet och vara tacksam över att familjen verkligen blivit starkare av denna upplevelse måste det väl betyda att man kommit en bit på väg?
Mitt You Do-paket med alla Formexnyheter kom idag. Det var så roligt! Att utveckla produkter med hjälp av medarbetare, datorer och andra hjälpmedel och sedan se allt färdigt är alltid lika spännande. Min syrra har också haft möjlighet att gästspela den här gången då vi var mitt uppe i flytten under den mest intensiva utvecklingsperioden. Hon är superkonstnärlig och det var lite speciellt att se henne använda sin talang och sedan få jobba med det hon hade bidragit med. 🙂 Jag är mycket nöjd med slutprodukterna…
Efter att ha lyssnat på country i bilen varje dag under ett bra tag är jag lite mätt. Tror att jag ska ratta över till lite rockigare tongångar, men först ska du få en present. Idag hörde jag nämligen en av de finaste texter jag hört någon gång. Själva helheten med musiken blir lite långtradig, men orkar du läsa igenom orden tror jag ditt hjärta blir lite varmare och gladare. Här är My Wish – till dig!
This is my wish
I hope you know somebody loves you
May all your dreams stay big

North Shore, Oahu, 2012

My Wish – Rascal Flatts
I hope that the days come easy and the moments pass slow,
And each road leads you where you want to go,
And if you’re faced with a choice, and you have to choose,
I hope you choose the one that means the most to you.
And if one door opens to another door closed,
I hope you keep on walkin’ till you find the window,
If it’s cold outside, show the world the warmth of your smile, 

But more than anything, more than anything,
My wish, for you, is that this life becomes all that you want it to,
Your dreams stay big, and your worries stay small,
You never need to carry more than you can hold,
And while you’re out there getting where you’re getting to,
I hope you know somebody loves you, and wants the same things too,
Yeah, this, is my wish.

I hope you never look back, but ya never forget,
All the ones who love you, in the place you left,
I hope you always forgive, and you never regret,
And you help somebody every chance you get,
Oh, you find God’s grace, in every mistake,
And you always give more than you take.

But more than anything, yeah, and more than anything,
My wish, for you, is that this life becomes all that you want it to,
Your dreams stay big, and your worries stay small,
You never need to carry more than you can hold,
And while you’re out there getting where you’re getting to,
I hope you know somebody loves you, and wants the same things too,
Yeah, this, is my wish.

My wish, for you, is that this life becomes all that you want it to,
Your dreams stay big, and your worries stay small,
You never need to carry more than you can hold,
And while you’re out there getting where you’re getting to,
I hope you know somebody loves you, and wants the same things too,
Yeah, this, is my wish.

This is my wish
I hope you know somebody loves you
May all your dreams stay big

Förresten får du en countrybonus också bara för att. Alan Jacksons Remember When från en av mina favoritfilmer någonsin – Up.

9 thoughts on “Bara fina tankar.

 1. Hej vännen!
  Härligt att höra att ditt humör ständigt är på topp trots benbrott och annat. När du skriver om barnen ” ungdomarna” slår det mig att 1 jag vill också att de fortfarande ska vara barn, men ack vad de växer, och snabbt går det. 2 Här i lilla Staffanstorp umgås de på samma sätt som hos er. Konstigt kanske, eller inte. Men skönt tycker jag.
  I dag ska jag ta tag i min livstids linje. Kul att läsa om din.
  Men först väntar en ”måste” power walk och lite helg städning.
  I kväll blir det middag hos föräldrarna med syskon och syskon barn. Mys!
  Ha det bäst fina du!
  Störstaste kramen Kristina

  • Åh, tänk om jag kunde ha familjemiddag med min familj också! 🙁 Låter som att du fick en fin lördag i Staffanstorp! Kram.

  • Ja, visst är den?! Hade melodin varit liiiiite bättre hade det här blivit en riktig favorit. Jag har läst igenom den många gånger nu och önskar att det var jag som hade skrivit!

 2. Pingback: Bara fina tankar. « iHusvagn

 3. Åh – Remember When – att jag kan ha missat den. Texten passade så bra till något jag tänkt på hela veckan. Satt och lyssnade och snyftade lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *