10 jan

Vad?

Dagens höjdpunkter

Yngsta dotterns kemilektion utmynnade i dessa smaskiga popovers. Jag vet inte om hon kommer ihåg något om gluten och luftiga bakverk i morgon, men vi hade roligt i skolarbetet och vi fick ett resultat som alla kunde ta del av på ett högst smakligt sätt.

I söndags kväll bjöds vi på en fantastisk middag av våra svensk-amerikanska vänner som bor i närheten. De introducerade oss också till det roliga spelet Apples to Apples. Tack vara Amazon.com kunde vi redan i kväll spela vår första omgång med egna Apples to Apples-kort! Sonen vann efter en hård kamp. Jag tröstade mig med mörk choklad och fläderte. Jag var ju så nära vinsten… Jag ska skriva ett inlägg om roliga spel så småningom. Har du några bra tips får du gärna lägga in dem här i kommentarerna!

4 thoughts on “Vad?

  1. Jag tycker inte om att spela spel. Punkt. Förutom Trivial Pursuit en gång om året. MEN hemma hos familjen K spelade vi en gång ett spel som hette Dixit. Och DET kan jag rekommendera. ALLA kan vara med utan att det blir tråkigt för nån. Urkul!

  2. Helena, då har du missat något. Jag älskar att spela spel! Ett perfekt sätt för alla att komma samman. Men det beror förstås på spelet. R o jag spelar Rummikub flera ggr i veckan. Perfekt avkoppling. Jag Älskar Ticket to Ride. Men fördrar den amerikanska versionen. Kortspelen 5 crowns och Phase 10 är också kul. Vi spelade ett spel på nyår som är vansinnigt kul. Oj, vad vi skrattade!! Måste ta reda på vad det heter… Och som sagt, Apples to Apples är ett toppenroligt spel för i stort sett hela familjen ( i alla fall från 8-10 år o upp) och om man kan engelska…

    • Jag håller med! Visst är det roligt med spel. Dock kan det vara ytterst svårt för alla som har noll eller för mycket vinnarinstinkter. Och spelar man spel som man inte gillar är det inte heller kul! Eller om man spelar förtäckta intelligensspel som låter alla medspelare briljera medan man själv avslöjas som en loser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *