01 jan

Here’s to 2013!

Ett år med siffrorna 0, 1, 2 och 3 – det måste ju bara bli bra, eller hur? Jag ser fram emot att bli stark igen, både till kropp och själ. Jag längtar efter att fungera igen, att inte vara beroende av andra. Jag inser tacksamt hur jag tar helt vanliga saker för givet. Jag kommer att uppskatta att hoppa in i duschen, springa in i tvättstugan för att ta hand om en gryta tvätt, skala några potatisar, springa upp på övervåningen för att hämta någon glömd pryl och att gå till brevlådan utan att falla på en isfläck. Jag lovar mig själv att se upp för drullighet den närmaste tiden.

Så. Gott Nytt År, kära du. Må dina dagar fyllas med mening och ditt liv med kärlek. Ibland får man leta bakom gardinerna för att hitta det man letar efter och ibland finns det mitt framför ögonen utan att flytta sig det minsta. ”Man saknar inte kossan förrän båset är tomt”. Så är det med många förändringar. Under 2013 ska jag försöka ändra på saker utan att tappa bort kossan i flytten. I morgon börjar alltså min väg mot medveten FÖRÄNDRING. Du kanske hänger med på resan?

7 thoughts on “Here’s to 2013!

 1. I’m with you!
  Under sista halvan av 2011 bestämde jag mig för att när jag fyller 40, då ska jag vara i mitt livs form både fysiskt och psykiskt. Nu är det tre månader dit och jag kan väl säga som så att jag är nog i mitt livs VÄRSTA form både fysiskt och psykiskt istället. Det har varit ett tufft år och i synnerhet en oerhört tuff höst så jag behöver FÖRÄNDRING mer än någonsin och VILL förändring. Det är väl en av de viktigaste förutsättningarna och jag ska göra mitt bästa för att inte tappa bort de tankar och den vilja jag har nu i vardagstressen som snart drar igång igen. Önskar dig all lycka med allt vad du företar dig under detta år! You can do it! Och jag också.
  Kram.

  • Åh, jag förstår dig så väl! När det händer saker man inte kan styra över känns livet ibland övermäktigt! Ibland önskar jag att jag fortfarande var så där kaxig och stark som när jag var 20, men… Jag inbillar mig att jag ska kunna vända skutan rätt. Jag har alla verktyg, men är inte alltid så bra på att använda dem.

   Jag önskar dig styrka och glädje, Evelina! Må du ha kraften att hitta dit du vill. Kram!

 2. Tack för att du inspirerar! Det var en riktigt bra idé att ha olika delområden på årets ord. Jag har efter mycket funderande bestämt mig för att köra en liten variant på det. Nu ser jag fram emot att se hur jag ska kunna använda konceptet för att utvecklas under året som kommer. Kram!

  • Upp-åttjack utan att äta en endaste godisbit vill jag gärna ha tips på. 🙂 Kul att du kör din egen variant. Det gör livet lite mer spännande, eller hur? Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *