23 okt

Vi är hemma!

Internet fixas först på torsdag, så då lovar jag att komma igen med text, bilder och annat kul. Vad skulle det kunna vara, förresten? Hm. Pallen med våra kartonger var i New Jersey den 5 oktober vilket borde betyda att vi snart har grejerna här. Våra kompisar C och J jobbar sig halvt fördärvade för vår skull och vi får försöka stoppa J som håller på att läka efter snart ett års problem med operationer och annat. Vi är så tacksamma för att det finns människor som är osjälviska på riktigt. Det är inte ofta man hittar sådana…

One thought on “Vi är hemma!

  1. Hjälp vad ni är med om mycket. Förstår att du inte har landat riktigt ännu. Ska bli spännande att få se ert nya hem och följa med dig i uppackning och acklimatisering. Hur är vädret? Hur är magkänslan? Kram från Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *