13 sep

För ett par dagar sedan.

Så här såg min ”benvärmarstrumpa” ut i lördags. Nu har jag börjat med hälen och än så länge går det, peppar peppar, bra.

Underbar vägg vid Slussen. Tänk så många härliga begivenheter som har fått hänga här!

Kolla in killen! Han satt i fönstret och gjorde yoga då vi hade parkerat utanför Nationalmuseum. Jag blev alldeles fascinerad, men också rädd att han skulle trilla ut. Han klarade sig.

Sonen tyckte väl att det här besöket var lagom roligt, men har följde med i alla fall. Tjejerna blev däremot uppslukade av konsten. Vi tyckte alla bättre om utställningen” De fyra årstiderna” än silverutställningen…

… men den här silverpläterade kronan hade gärna fått följa med mig hem.

Långholmen visade sig från sin bästa sida. Om det alltid var så här tror jag att fångarna hade det rätt bra där ute! (Hm.)

Vad tycker ni om makens fotografiska talanger? Det här är det enda fotot på mig från den här dagen. Vet inte om han siktade på min bak då jag försökte ta mig ner för ett livsfarligt, mossbelagt berg eller om det var dottern som egentligen skulle ha hamnat i fokus.

7 thoughts on “För ett par dagar sedan.

      • Bluwbox finns för övrigt på Sponsorhuset.se! Superpraktiskt, man kan via dem skicka iväg färdiginslagna paket (jättefint inslagna). Sebbe har fått det av sin farbror och faster några gånger.

  1. Vad duktig du är! Jag är och kommer alltid vara helimponerad av alla er som har den där härliga pysselgenen i er och stickar, virkar, klipper, klistrar, syr och spikar ihop de mest fantastiska saker. Ni har all min respekt och fulla beundran. Heja dig!

    Hjälp, jag förstår att du oroade dig lite för mannen i fönstret men det var ju tur att han klarade sig. 😉

    Vilket mysig besök på Nationalmuseum! Ibland önskar jag att huvudstaden och allt den har att erbjuda låg lite närmare. Men Skåne är inte så dumt det heller, dessutom har vi ju Köpehamn nära och bra också. Men nog längtar jag upp till Stockholm alltid!

    Haha, jag tycker att maken gjorde ett bra jobb. Han lyckades ju med att få till två fokus på samma bild. Både din bak och den ljust skimrande dottern. 🙂

    Ha det fint fina du!

    Kram Lotta

  2. Höhöhö – precis som min make som inte kan hitta fokus om jag så mutar honom med färska kanelbullar. ”Försök bara att inte skaka så mycket” säger jag, ”Jarå” säger han och fyrar av 37 foton – varav alla utom kanske ett är bortom räddning för de är så suddiga att man inte ser vem det är. 😀

    I somras fick han till ett skarpt foto på mig och det skrät han om i dagar! 😀 Ja, han är fin han. 🙂

    Hoppas G frisknar till, Moskva kan man ju gärna uppleva frisk tycker jag. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *