30 aug

Ut i skogen tåga alla nu.

Det har hörts sägs att det finns mängder med svamp i skogen, så maken och jag gav oss igår ut för att skörda. Det gick ”sådär” kan man väl säga. Det var inte direkt några svampar som anföll oss. Jag är ändå varmt tacksam över de få guldkorn jag hittade. Bättre något än inget! Det fanns för övrigt jättemycket oätlig svamp, så kanske var vi bara sena på bollen.

Hur som helst bjöd promenaden på andra värden än skogens guld. Naturen är otroligt vacker just nu, så pluskontot fylldes verkligen på. Har du haft bättre svamplycka än vi?

2 thoughts on “Ut i skogen tåga alla nu.

  1. OJ, ja, pluskontot fylldes på av sista bilden med! Herregud så vackert! <3 Vi har inte haft svamplycka, men vi har inte direkt försökt. Mamma, pappa och storasyster har klarat det desto bättre 😉

    • Alltså, smålänningarna verkar bara ösa kantareller ur sina skogar. Det vore nästan värt det att åka upp och leta. Grattis till alla som fyndat svamp i år, det är ju så gott! Och härligt att folk äter det som skogen ger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *