25 nov

Dagen vi kom till Lallybroch och såg en regnbåge över Hopetoun House.

Outlanders, förena eder! Härligt att se Jaimies föräldrahem som i teveserien heter Lallybroch, men i verkligheten heter Midhope Castle och är väldigt nedgånget.

Midhope Castle ligger på Hopetoun Houses ägor. Vi fick möjlighet att även besöka detta praktfulla herresäte med många hundra år på nacken. Lyckligtvis prickades en härlig julmarknad in, så vi fick både historia och julkänsla i ett.

2 thoughts on “Dagen vi kom till Lallybroch och såg en regnbåge över Hopetoun House.

    • Ja, det kändes näst intill overkligt att ens kunna ”åka på semester”. Allra bäst var såklart att kunna vara med på systersonens bröllop, det kändes i hjärtat! Allt annat var bonus, men bonus jag hjärtinnerligt gärna tog emot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *