05 jul

Lista att bocka av.

Musikrummet
Vardagsrummet
Köket – nästan klart, några prylar för att klara lätt kökstjänst och städskrubben är kvar
Hallen nere – nästan klar, bara ”alltmöjligtlådan” ska tömmas, skorna som vi ska använda tills vi åker kan jag inte packa
Tvättrummet
Sovrum 1 – jag har tömt våra garderober och snart hela byrån, bokhyllan ska tömmas
Sovrum 2 – allt kvar
Sovrum 3 – allt kvar
Sovrum 4 – allt kvar
Arbetshallen
Vinden
Garaget

Ojojoj, det är mycket kvar! Snart ska jag iväg och jobba några timmar och efter det har jag resten av dagen och hela morgondagen på mig att bli klar med åtminstone så mycket som möjligt. På lördag åker jag ner till Sturkö igen, men jag får nog ta mig upp hit igen ganska omgående. Är det någon som har en flytt i klart minne? Hur många flyttkartonger använde du? Jag har packat 20 och har tio tomma kvar, men inser att det kommer att behövas många fler.

5 thoughts on “Lista att bocka av.

  1. Vi åkte till IKEA och köpte 30 stora blåa kassar. De var perfekta för kläder och skor. De kanske inte funkar lika bra när man ska till ett annat land. Packa är inte kul. Hoppas det går bra!!! Trist att jag inte kan hjälpa till! Kram.

  2. Vi har precis flyttat från en vanlig trerumslägenhet. Vi använde 120 banankartonger, 10 stora flyttkartonger och ett antal blåa Ikea-kassar för alla kläder, skor, sängkläder osv.

  3. Hmmm… Jag har ingen aning om hur många lådor vi hade när vi flyttade, men jag kan avslöja att i vårt garage står det just nu 35 flyttkartonger med tyger, handarbetsböcker och lite annat pyssel… Jag har lovat mig själv att nästa gång vi flyttar ska de inte vara fler än tio.
    Pinsamt vad mycket pyssel jag har, men det mesta har jag faktiskt fått gratis som prover när jag jobbade för Checker.

  4. Ca. 60 Bücherkartons, als ich mit T aus meiner kleinen Einzimmerwohnung hierher zog, außerdem 20 mit Büchern aus der Wohnung von J&U. Außerdem etwa 30 normalgroße Kartons. Kleidung und ganz empfindliche Gegenstände extra, da es ja nur ein paar hundert Meter weit ging. LG

  5. Ca. 60 Bücherkartons, als ich mit T aus meiner kleinen Einzimmerwohnung hierher zog, außerdem 20 mit Büchern aus der Wohnung von J&U. Außerdem etwa 30 normalgroße Kartons. Kleidung und ganz empfindliche Gegenstände extra, da es ja nur ein paar hundert Meter weit ging. Heute wären es bestimmt mindestens doppelt so viele Kartons. LG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *