17 jun

Mitt närområde.

Jag ska inte bara klaga på min iPhonekamera. I går kväll kryssade jag omkring i området efter att ha tömt huset på det sista skräpet. Jag lyssnade på Les Misérables, tittade på andras hus och njöt av dimman som man tyvärr inte riktigt ser på det här kortet. Jag tycker ändå att det är rätt läckert för att vara SOC och taget mitt i svenska natten.

Segeltorps gamla fotbollsplan som jag antar väntar ett annat öde. Byggarbetsplats kanske? Det verkar byggas på varje ”ledig” plätt i det här området just nu. Kolla in lilla ytan mellan Lidl i Fruängen och E4an t ex. Där håller man på att bygga den ståtliga modell man kan se på denna bild.

7 thoughts on “Mitt närområde.

 1. Lyllos dig som fick träffa Mysis med familj!!

  Och jag rekommenderar varmt iphone-appen Camera + (kostar 22 kr tror jag, eller kanske mer, men den är värd pengarna) som man kan använda för att redigera foton som man tagit med iphone-kameran, den är verkligen jättebra!

 2. Mysigt med dimman och ljuset. Roligt att du också är ute och nattvandrar och fotar, jag lade ut en bild tidigare i dag från natten, med det fantastiska ljuset som är nu på nätterna. Man vill ju nästan hellre vara vaken på natten och sova på dagen, om man kunde.

  • Ja, visst är det lite fantastiskt? Min syster sa att hon knappt ville fara från Umeå nu när hon fått uppleva de sommarnätterna. Själv nöjer jag mig med Sturköljuset. Hoppas att du får chans till en och annan nattvandring med påföljande sovmorgon. 🙂

 3. Hej! Om du tar mycket kort med iPhone kan jag verkligen rekommendera appen ”Camera +” Den kostar, minns inte, kanske 22 kr, men den är verkligen bra – du kan ta kort med vanliga iPhone-kameran och sen redigera dem med Camera +, lägga till effekter, ramar osv. Jag tycker faktiskt den gör det riktigt bra!

  Och lyllos dig som fick träffa Mysmasken med familj 🙂

  /Catharina

  • Men det var ju jag som inte hade godkänt dem! 🙂 Jag skulle så klart bara ha godkänt den ena då jag såg att du skrivit en liknande, men jag visste inte riktigt hur jag skulle göra för att inte få programmet att tro att din adress var spam. Bättre ett tips för mycket än ett för lite! Tack, tack!! Och visst var det toppen att få träffa den mysiga masken. Det gör jag gärna igen och igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *