22 nov

Nu är vi igång!

Usch, jag gillar verkligen inte att putsa fönster, men jag tycker om att ha putsade fönster. Ekvationen går ihop om man hyr in någon som gör det åt en och det har vi gjort några gånger. Inte i år dock, så det ägnade jag bl a helgen åt. Det är inte perfekt på något vis, svårt det där med två våningar på ett hus och fönster högt upp, men jag har gjort det som jag tycker mest nödvändiga.

Jag tycker nog att det glänser lite extra där i bakgrunden… Igår kom våra vänner på middag och hade med sig denna pyssliga present. Väninnan ifråga hävdar att hon har noll pyssel i sig, men nu kan hon inte längre låtsas. Jag har sett henne briljera vid flertalet tillfällen! Alltså, cellofan och någon tematisk dekoration, kan det bli finare? Glögg, pepparkakor och ädelost. Mums! Temat för kvällen var precis julsmaker. Saffran, äpple och pepparkakor.

Alla mina översomrade amaryllisar växer fint, men bara med blad. Blad i all ära, men till jul vill jag ha lite blomster. Den här fantastiska amaryllisen köpte jag på vår lokala ICA för en billig peng. Den gick i blom liiite för tidigt, men det är okej. Jag är glad ändå! Hyacinterna jag visade tidigare i veckan kommer att blomma perfekt i tid. Mitt planttantshjärta jublar! Hoppas att du får en fin vecka. En måndag i november med blå himmel, bättre kan det inte bli.

2 thoughts on “Nu är vi igång!

  1. Underbar present! Och det var jättepyssligt och jättefint 🙂 Jag kanske rentav ska sno hennes idé, jag har föräldrar som har mycket högre lön än jag och som har många saker eller möjlighet att köpa saker åt sig själva, men jag vill ge något! Jag vill att de ska få något som de blir glada över 🙂 Jag har beställt från delikatessbutiken en god salami och en fin balamvinäger som jag kan göra ett fint paket av.

    Tack för alla grattishälsningar, Monnah! <3

    • Jättebra idé ju! Allting blir bättre med cellofan, det lärde jag mig då vi bodde i USA. Nu har jag alltid lite cellofan på rulle och några cellofankuvert och påsar liggande bara för att rädda mig själv då jag skjutit upp saker och ting alldeles för länge. Ska på kalas om tre minuter utan att ha slagit in presenten till exempel. (Ja, sådant händer hos mig.) Salami och balsamvinäger låter toppengott. Hoppas dina föräldrar blir glada!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *