16 aug

Hurra och allt det där!

Årets kräftskiva med J&J fick oss alla mätta och belåtna. Tipset om chiliaioli från lillebror för några veckor sedan var en vinnare. Mums! Så gott i samklang med skaldjur. Jag har jobbat mig igenom ett gäng olika västerbottenpajrecept och har kommit fram till att de blir goda allihop om de innehåller ägg, grädde och västerbottenost. Min gjorde jag igår med havregryn i pajskalet. Det var okej, men inte min favorit. Den vanliga tog slut, så jag gissar att den var god.

4 thoughts on “Hurra och allt det där!

 1. Härligt med kräftskiva ?
  Och så fint fixat.
  Jag hade rälsbuss med min kompis Maria förra veckan. Fantastiskt trevligt.

  Grattis till brorsan i efterskott.

  Jag letade katt igår men idag har min älskade Mini kommit hem efter 2,5 dygn.
  De där pälsklingarna.

  Efter frukostkaffet i trädgården ska jag ta en promenad med min garmin.
  Får se om jag orkar fyra varv i hälsotrappan.
  Konditionen är såååå trög just nu.

  • Phu, ja, min kondition sträcker sig vad jag får till genom att bära 200 kg vatten varje dag för att underhålla tomaterna och krukodlingen som fick flytta en bit iväg då trädgården grävdes upp. Jag tycker jag flåsar ändå, haha!

   En misse hade varit fint att ha, men de allergiska familjemedlemmarna har prioritet och det känns inte rättvist att ha en vilding till utekatt. Har varit och gosat med min kompis kattungar som ju är alldeles magiska.

   Hälsningen ska framföras. Tack!

   Jag såg ert kräftfirande som såg så fint ut. Och så imponerades jag ännu en gång av dina fantastiska luktärter! Nästa år ska jag ha högre klätterställningar, hehe.

 2. Bära vatten det är träning det ??????

  Vår Mini var borta i två dygn USCH vilken oro i hjärtat för både mig och min son.

  Tänkte HUR ska min son klara detta…
  Mini eller ja båda katterna har hjälp han genom knivhuggningen och PTS-en efteråt och fortfarande.
  Så jag tänker ibland att katter är så mycket oro men samtidigt körlek.
  Mina allergi familj/vänner är så
  Sällan hos mig så varför ska jag försaka det?
  Tyvärr gillar inte min M katter… han frågade en gång om ”ska vi inte åka till veterinären med dem”
  Men då höll han på att få åka hem för tid och evighet… ?
  Men han fick stanna ❤️
  Men det är ett känsligt ämne…

  • Jag förstår att det är ett känsligt ämne för dig! Terapihundar och katter kan man nå fantastiska resultat med. Tyvärr har ju inte vi de behoven och jag känner att jag hellre har svärmor på besök och att hon ska må bra än att jag ”ska ha” en katt. Det finns en tid för allt. Hoppas att det ordnar sig till det bästa och att M kanske till och med smälter för godingarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *