09 apr

Sommarblå påskägg.

Jag hittade en vacker äggfärg som är helt naturlig och är såld! Här är resterna av gårdagens omelett blåbärsfärgade och jag är sugen på att skaffa nya ankägg och blåsa ur för att färga på liknande sätt. Hoppas att du njuter av det fina vädret och äter många ägg. Eller choklad. (Tack för tipset, Trendenser!)

4 thoughts on “Sommarblå påskägg.

    • Jag tycker att kombinationen blev väldigt fin. Och som sagt, det blir nog till något mer framöver! Jag saknar inte att ha änderna i trädgården, för de bajsade ner en massa. Däremot kan det inte finnas vackrare påskrisdekorationer! Vi hade ju ett gäng urblåsta med oss från Orem, men de stals av några fåglar då de hängde i verandan innan den renoverades (fönsterlöst på vissa ställen). De naturliga färgerna var fantastiska i sig! Mintgröna, blå och vita i mjuka, vackra pasteller.

      • Ja, kombinationen är jättefin (påminner mycket om det jag gjorde till min systers bröllop, nu när vi pratar bröllop också, menar jag. Fast jag rekommenderar ingen att binda videkransar till et stort bröllop… herreje, vad jag fick kämpa. Fast fint blev det!). Visste inte att änder lade så vackra ägg faktiskt.

        • Jag kan se det framför mig! ? Det låter alldeles fantastiskt vackert. Jac tror inte jag hade sett andägg förrän vi fick ta över grannens änder. De var stora och stack i min tunga om man gjorde omelett (väldigt intensiv smak), men skalen var ju så underbara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *