16 jan

Iiiih!

Maaaarker ni ingenting?! Jag är så glad! Inte för att hyllorna i tvättrummet behöver städas, utan för att vi har blivit med MANGEL! Äntligen! Man skulle kunna tro att det är tantvarning på detta, men jag har saknat mangel sedan 1998 då vi flyttade från Visättra och den härliga tvättstugan där. Torkskåp, grovtvättmaskin, torktumlare, mangel… Dröm! Ja, förutom damen som slängde ut tvätten på golvet om hon ansåg att det var hennes tvättid. (Det hade alltså inte med verkligheten att göra.) Nu ska det manglas här hemma! Jag får nog ta hit moster Eva någon dag så hon kan ge mig alla proffstips som finns. (Jag ”vann” denna mangel på Sikö Auktioner. 184 kr inklusive alla avgifter. Som sagt. Nöjd!)

4 thoughts on “Iiiih!

  1. Åh, vad härligt! Jag saknar också mangel och håller lite koll på blocket och köp & sälj sidor men ännu ingen tur. Inte för jag vet vart jag skulle ställa den iofs…

    • Jag ska hålla ögonen öppna! Mannen på Sikö sa att manglar sällan tas med på auktion ”eftersom folk inte är villiga att betala för dem”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *