24 sep

Iiih!

Snett och vint ska passas mot upprättade vinklar. Oj, så fint det kommer att bli!

Kommer du ihåg hur det såg ut? Eller har du kanske tillkommit som läsare på senare tid? Det är roligt med före- och efterbilder, eller hur?

4 thoughts on “Iiih!

  1. Åh, vad det blir fint! Om jag hade en bråkdel av den kunskapen din bror har, hade mitt hus snart varit i toppskick! Jag vill bygga ett plasttak över entrén, men det känns som jag får anlita en snickare till det 😉

    • Ja, hans fru önskar nog ibland att hon hade kunskapen så hon kunde fixa grejer hemma själv också! Du vet det där med ”skomakarens ungar”… Han har alltid tusen järn i elden, men så kan han typ allt som man behöver kunna fixa. Kan han det inte så kollar han på YouTube… 😀

    • Eller hur?! Det är originalfönstren som P har skrapat och kittat och fixat och målat… Ett av de röda glasen var sönder, så det köptes ett nytt. Jag svävar lite över marken medan jag njuter av doften av linoljefärg som svävar runt verandastommen. Nu är kronan på verket verkligen på gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *