28 aug

Högt och lågt.

Vilken dag! Runt omkring mig bubblar död och elände i varierande grad. Människor jag älskar och bryr mig om sörjer, plågas och har utmaningar som påverkar vardagslivet på ett sätt som är svårt att hantera. Själv står jag och håller i mig i ledstången med allt som jag har. Det är så lätt att tappa taget!

Hur som helst… Idag kom brorsan hit med det här brevet. Det verkar bli hans sista ansvar som fastighetsägare då vi faktiskt köpt huset nu. Brevet fick mig att både fnissa och bli riktigt arg. Har vi grannar som är så fega att de inte vågar be oss plocka bort resterna av de gamla husvagnarna som stått på tomten i x antal år? Skickade du, kära bloggläsare, in en anmälan efter det att jag lade upp en bild på sophögen här i bloggen? Är det en gammal anmälan som väckts till liv i samband med ägarbytet? Vem vet. Brorsan drog hur som helst igång Operation Källsortering och snart kommer sophögen att vara ett minne blott. Jag hoppas att Miljö- och Samhällsbyggnadsförvaltningens tjänstemän slipper bekymra sig mer om det här ärendet. De kan lägga sin energi på någon annan sophög istället.

Dagen avslutades med ett skönt kvällsdopp i vårt vackra Bredavik. Solnedgången och det ljumma vattnet bidrog till en magisk stund som jag tacksamt tog emot. Jag hoppas att även du fick en fin upplevelse att stoppa in i facket för vackra minnen! Peace.

4 thoughts on “Högt och lågt.

  1. Usch vad tråkigt med såna grannar! Sophögar kan de vara själva som orkar lägga energi på sånt istället för att bara prata med er direkt. Kram!

  2. Det här med påhittade miljö”brott” kommer vi att få se mycket av från kommunerna.Kommunernas dåliga ekonomi gör att de tvingas att öka kommunala taxor,fabricera miljöbrott,miljöfrågor oavsett är big money.Kommunalskatten kan knappast höjas mer därför gör man så här.Den anonyma anmälaren är garanterat en kommunalpoltiker eller tjänsteman.Så här gör de i min kommun åtminstone.När de kommer så filma dem hela tiden och låt dem bli medvetna om att de är ovälkomna.Kommunalt pack skall veta sin plats.

    • Haha, det kunde ha varit min man som skrev det där. Han har inte mycket till övers för de kommunala tjänstemännens metoder… Vi kanske har någon kommunalpamp här i krokarna? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *