08 aug

Element no. 4.

Hur kul tycker du det är med element? Själv börjar jag tröttna. Det här fotot togs efter flera timmars skrapande, borstande och tvättande. När jag hade avslutat första lagret grundfärg hade jag lagt fyra timmar på hela förarbetet! Då var jag lika svettig som efter ett pass på gymmet. Nu saknas bara två lager färg till för att kökselementet ska bli lika fint som de andra tre. Heja!

Ps: Jag gick en liten runda ikväll och inspekterade de nymålade värmekällorna. Återigen slogs jag av insikten att det är ruskigt onödigt att slösa bort god energi på att skjuta upp projekt. Ett och ett halvt år! Ofattbart…

Klart:

10 thoughts on “Element no. 4.

  1. Så vackra element! Själv har jag oljefyllda el-radiatorer… inte lika snygga, men funkar ok, och jag behöver inte måla dem 🙂

    • Din variant ger mycket skön värme och just nu är jag väldigt trött på att måla element. Två kvar efter helgen!

    • Tack! Just nu tycker jag att det var värt ansträngningen. Hoppas bara att färgen sitter. Jag hade önskat någon annan typ av grundfärg. Frågan är om målarexperten bara vilje sälja (”bara måla flera lager av den här elementfärgen”) eller om hans tips håller.

    • Kul! Jag kom inte åt baksidan, men det spelar ingen roll. En mindre, vinklad pensel använder jag mest, i mellanrummen en liten roller. Man ser ändå det som man inte kommer åt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *