24 nov

Tacksamhet.

Jag är så otroligt tacksam över att jag har orkat hålla bloggen igång under alla år och att jag inte gav upp de gånger det av olika anledningar kändes jobbigt. När jag nu tittar igenom fotoarkivet fylls mitt hjärta av glädje, smärta och allt däremellan. Idag kommer vi att fira traditionsenlig Thanksgiving ett par dagar efter själva ”dagen”. Kalkonen, potatismoset och allt det andra må vara viktiga delar i firandet, men nog är själva tacksamhetstemat större än något annat. Jag hoppas du får en fin helg!

November längs minnenas allé:

2 thoughts on “Tacksamhet.

  1. tacksam att du bloggar vidare..för vem skulle annars ge de kloka varma blogginlägget man får…. Har iof själv funderar om man skulle sluta man ibland får man blogg lust o det är ju lite av den moderna dagboken ..även om man inte skriver allt men vissa saker är det ju bara gå tillbaka i tid minnas…glädjas.. o får det där stingen i hjärtat av saknad….

    • Vad gulligt av dig! Tack för fin uppmuntran. Jag kan inte komma in på din blogg då den direkt visar in på någon widgetgrej… 🙁

      Nostalgi kan vara så fint, bara det inte håller en tillbaka från att gå vidare i något. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *