02 jan

Nu är glada julen slut, slut, slut…

… sista pusslebiten ligger på plats och våra långväga gäster har packat ihop sig och åkt söderut igen. Vi blev så förvirrade av denna ordning att vi helt glömde bort våra goda vänner som var bjudna hit på middag och så gick vi på bio i stället. Suck! Hur pinsamt är det inte att få ett samtal om att gästerna står på trappan och bankar på en låst dörr i ett tomt hus?! Nåja. Vi gör ett nytt försök på fredag. Måtte kalendern och hjärnan funka som de ska då.

6 thoughts on “Nu är glada julen slut, slut, slut…

    • Nja, det tror jag inte. Problemet är att vi inte har någon årskalender än, så allt står slarvigt i oordning längst ner på decembersidan. Idag ska jag fixa det… (Tur att det var D&M. Hoppas vi kan kompensera med grymt god mat på fredag! :))

  1. Är det sant? Stackars D och M. Men om en stund kan ni skratta åt det:) Hoppas filmen var bra nog att vara värt det..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *