15 jan

Solsnö.

Det var så grått, så grått idag. Plötsligt bröt solen igenom samtidigt som lätta snöflingor började dansa ner från himlen. Precis samma sak har hänt några gånger i vinter och det känns lika magiskt varje gång. Jag är så tacksam varje gång jag lyckas hitta den där solen i mig själv.

14_2

2 thoughts on “Solsnö.

  1. Det är så vackert när man får vara med om de där små miraklen i vardagen. Stunder som bara är magiska. Jag är så glad att du fick en sådan magisk stund idag kära vän.

    Ta hand om dig och ha en fin helg tillsammans med de dina.♥

    Kram Lotta

    • Det är fint att få de stunderna och ännu bättre när man är så medveten att man faktiskt tar tillfället i akt att njuta av dem. Jag hoppas att din helg blir full av dessa små mirakel, fina Lotta. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *