18 nov

Om att se om sitt hus.

Har du någon gång haft fem karlar som gått loss på ditt tak samtidigt som du har suttit inne i huset och väntat på att något skulle trilla ner i skallen på dig? Idag var det dags för takarbetarna att riva loss det gamla och göra klart för det nya. Det var smått läskigt, för det lät mest som att de attackerade den gamla takpappen med slägga och kofot och vissa glödlampor överlevde inte denna pärs. Takläggarchefen har lovat att taket är väl skyddat från det snöblandade regnet som ska börja falla i natt, så vi får väl tro på honom.

Jag gillar inte tanken på att vi rent teoretiskt skulle kunna få fuktskador under den här takrenoveringen, men jag gillar ännu mindre tanken på att någon av takarbetarna skulle kunna trilla ner medan de jobbar på vårt tak! Ingen av dem har någon sele på sig då de jobbar. Det kanske bara är jag som är säkerhetsfixerad?

17_4

17_3

17_2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *