26 jul

Sammanfattning.

Jag ligger långt efter med dagbok/blogg. Här utanför Mammas och Fars hus viner vinden som vore det oktober istället för juli och temperaturen skvallrar inte direkt om något annat heller. Jag lånar datorn en stund för att skriva en uppdatering, men inser att det händer så mycket varje dag i all vardaglighet att det får bli ett stödordsinlägg.

Känner du också ”Be still my soul” ibland? Lite Sibelius har aldrig skadat någon så vitt jag vet. Peace.

Blåbärspaj. In-på-bara-kroppen-genomsur efter spöregn. Roadtrip. Hantverksutställning. Storskratt. Gamla minnen och nyskapade. Solnedgångar. Noréndramatik. Huller-om-buller. Saknad. Lycka. Musik som byggs av glädje. Mord i Midsomer. Musangrepp på dyrgripar. Hemnet. Undervisning. Bebisgos. Vi som börjar på måndag. Varmaste halvåret någonsin, men inte just här. Nypotatis. Utrensning. Avtrubbning. Båtutflykt. Meditation i tacksamhet. Skvaller. Vägkyrka. Slitet nagellack. Stickor och självsprickor. Solsken i blick. Solrosor. Väderprognosberoende. Jordgubbar, hallon och blåbär. Tantvarning. Service. Vänskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *