19 maj

FreedomFest Stockholm 2015.

Hade jag varit i Stockholm på lördag hade jag helt klart lagt några hundralappar på att besöka FreedomFest Stockholm! Nu är jag kanske inte lika intresserad av frihetliga frågor som maken, men de här dagarna är alltid jättespännande och de flesta föreläsningarna håller hög klass. De kvinnliga föreläsarna lyser med sin frånvaro, men det är inte för att K inte har försökt engagera några. Hur det nu än är så verkar de frihetliga och anarkistiska tankegångarna och österrikisk ekonomi mer falla manliga sinnen i smaken. Jag undrar just om det är samhällets genusvidriga uppfostran som ger upphov till denna markanta skillnad?

Hur funkar du? Tycker du att den svenska demokratin funkar?

8 thoughts on “FreedomFest Stockholm 2015.

 1. Hahah,nä demokratin fungerar verkligen inte. Säger en som fick sparken från sitt jobb efter att ha uttryckt sympatier för SD.

  • Svenskar, och många andra, har en syn på demokrati som att det vore den enda rätta vägen, men problemet är att folk inte alltid röstar som det är tänkt. Om alla bara vore vettiga och drog sitt strå till stacken både fysiskt och känslomässigt så skulle vårt samhälle se annorlunda ut tror jag. Just SD har varit de enda som vågat lyfta frågan om de stora problemen med invandring som Sverige har. Att göra SD synonymt med ”hata invandrare” (även om det finns en hel del av den sorten i SD också) har nog varit de andra partiernas största förlust. Suck! Nu vet jag inte din situation, men att bli avskedad från sitt jobb pga sina politiska åsikter låter synnerligen odemokratiskt om du inte var engagerad i ett av de andra partierna. Vad hände?

   • Expo hackade ett forum och kunde via min e-mail adress identifiera mig.Expo är ju en privat underrättelsetjänst som drivs av Robert Aschberg bland andra och har befogenheter att gå långt utöver till exempel polis som lyder under helt andra lagar.Googla gärna Expo och du skall bli i det närmaste chockad.Arbetar man som jag gjorde inom staten får man inte ha sådana åsikter som SD representerar.Expo har nära band till makten och riksdagsledamöter är bland medarbetarna.

    • Jag vet mycket om det här då min libertarianske make ser med inte särskilt blida ögon på det som pågår. Jag har dock inte träffat på någon av alla de som har råkat illa ut efter de här galenskaperna förutom en vän till maken som till och med kände att hans familj hotades då Expo avslöjat hans identitet. Inte okej någonstans.

 2. Förresten,tack för tipset! Ser att Chang Frick skall hålla ett föredrag där. Blir att gå in på hans nättidning Nyheter idag och få en sammanfattning.

 3. Jag vill inte spamma din blogg med länkar men googla ”expomakt wordpress” så finns det väldigt detaljerat hur det hela är uppbyggt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *