09 maj

Påminnelse om att inte skjuta upp saker och ting.

Det har regnat hela dagen här och det går inte att hitta något ordentligt ljus att fotografera i, men kortet blev i alla fall lite kul. Perfekt pysseldag igen. Två på en vecka. Jag gissar att vi får tacka och ta emot allt regn här i öknen. Gräsmattan har blivit ruskigt grön och vildvuxen. Det ska bli roligt att klippa den på måndag, särskilt med tanke på att jag testade det ”ofarliga” ogräsbekämpningsmedlet baserat på järn för några dagar sedan. Det verkar som att det kanske funkar! Tjohej.

9_1

6 thoughts on “Påminnelse om att inte skjuta upp saker och ting.

 1. Vad fint kort! Du är ju så duktig på det där!

  Här i Skåne har det också regnat, både igår och idag. Mycket mys inomhus blir det 🙂

  Ha en bra dag!
  Kram Jonna

  • Tack du, Jonna! Jag gillar ”mys inomhus” om det kommer i små doser. Välbehövligt för både natur och människosjälar! Det är när det fortsätter i veckovis och man känner D-vitaminbristen slå till som det blir jobbigt… Bor man i Sverige är solen så viktig, så viktig! Det är väl som med allt annat – balans är allt. 😀

   Ha en fin vecka! Kram.

  • Hej! Vad roligt att du kollade in här. Jag försökte lämna en kommentar hos dig, men det går av någon anledning inte att få upp kommentarsfältet… Kan inte heller se vad andra skrivit. Hoppas att du får en fin vecka! (Och så håller jag med dig om att det är ovärdigt att människor ska behöva tigga.)

 2. Vad tråkigt att det inte gick att kommentera hos mig! Prova en annan dator. Jag blir i alla fall din trogna följare, en sådan här blogg med lite innehåll har jag letat efter länge.

  • Vad roligt att du hittar något att dra nytta av hos mig! Jag tror minsann att det går åt två håll. Och nu såg jag att det fortfarande inte går att kommentera eller läsa kommentarerna på ”själens resa”, men på alla andra inlägg verkar det funka bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *