14 apr

Spring Break är över.

Nu går vi in i terminens slutspurt. Dags för en högre växel! Dags för att också ta hand om mig själv…

Jag har inte varit på yoga på eviga tider eftersom familjens schema ändrades så mycket den här terminen. Förra veckan drog jag igång mina Piyo-övningar på egen hand och planerar vi bara allt i förväg så kan jag fortsätta yoga på måndagar. För ett par dagar sedan fick jag också reda på att BYUs, det lokala universitetet, mest populära yogainstruktör kommer att leda sessioner på torsdagskvällar på The Yoga Space där jag tränar från och med den här veckan. Heather var vikarie hos oss ett tag i våras. Hon är fantastisk, så jag hoppas att jag får plats i gruppen!

Känslan av att komma hem ny-yogad till nygrillade hamburgare och bara sätta sig till dukat bord? Obetalbar. Peace.

13_1

Lite stökig materialhörna just idag, men åh, vad jag älskar det här stället!

2 thoughts on “Spring Break är över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.