12 dec

En doft av glamour…

Som ni vet gillar jag att tävla. Jag rapar ur mig rim och motiveringar för att jag tycker att det är väldigt, väldigt roligt. Ännu bättre blir det då dessa motiveringar ger återbetalning i form av vinster.

Härom veckan var jag med i Parelles månadstävling och idag damp en 85 ml flaska Burberry Body ner i brevlådan. Den här doften kastade mig tillbaka till mina favoriter då jag var, hm, yngre. Jag måste ta mig till något ställe där Calvin Kleins Eternity eller Lancômes Tresor säljs, för den här doften luktar väldigt likt någon av dem… Inte dumt att fixa en flaska Eau de Parfum värd 950 buckaroos i julklapp till sig själv, eller vad säger ni? (Hade jag varit lite mer givmild hade jag lottat ut flaskan här i bloggen, men, ser ni, den här vill jag bara ha kvar själv. I alla fall tills jag tröttnar.)

I vanliga fall kommer jag inte alls ihåg vad jag har skrivit, men då det här bidraget e-postades finns det kvar:

Burberry Body med en slöja av elegans
Får mig att dansa en lycksalighetsdans
Tuffa dagar bland tonårshormoner
Snälla skänk mig ljuva dofttoner

Jag vet, jag vet… Ingen höjdare! Men tävlingsledningen gillade det. Eller så kanske de inte fick in fler bidrag? 🙂

6 thoughts on “En doft av glamour…

  1. Grattis! Jag hade sådan tur förra veckan att jag aldrig haft sådan tur i mitt liv. Jag vann två saker! Jag tävlar iofs nästan aldrig, men då vann jag två av två tävlingar! 😀 Först ett presentkort hos en barnskoaffär (hm…kanske inte vårt största behov, men ändå!) och sedan en bok (”Hur du väljer rätt vin” , vilket eventuellt skulle kunna vara den minst användbara bok man kan tänka sig för just mig. Och dig. ;-)). Vinsterna har ju ingen betydelse, för känslan av att vinna är så härlig! Jag måste tävla lite mer.

    • Det är både själva tävlandet och vinstruset som är beroendeframkallande. 😀 Tävla på! Jag rekommenderar Parelles tävling. De kör samma grej både i december och i januari. Tror att informationen står i något reklamblad, kanske på hemsidan… Lycka till! Ps: Hur du väljer rätt vin kanske är just rätt för både dig och mig med tanke på vår otroliga kunskap inom detta ämne… Gillar rödvinssås. Kanske finns det någon som passar alldeles särskilt bra till det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *